22.05.20

Вчимося вдома


Можливо, через вимушене перебування вдома ви зіткнулися з численними питаннями, що потребують нових рішень. Наприклад, як і чим зайняти дитину під час карантину? Як сприяти її розвитку, не маючи професійних навичок вихователя? І багато інших питань.
Карантин триває, і наразі лише ви можете надати підтримку своїй дитині. Ваше ставлення до дитини в цей період передбачає ще більше підтримки та спокою, ніж зазвичай.
ЮНІСЕФ Україна підтримує глобальну комунікаційну кампанію «15 днів #ВчимосяВдома з навчання та розвитку вдома дітей дошкільного віку під час карантину через COVID-19 і пропонує Вам план веселих занять для  дошкільнят на 15 днів. Детальніше за посиланням: Вчимося дома

16.05.20

Мені (не) потрібен собака


18 травня о 19:00 Ірма Вітовська читатиме твір Таїс Золотковської  "Мені (не) потрібен собака", а один примірник книжки буде розіграно серед усіх хто виконає певні умови, озвучені під час трансляції. Трансляція відбудеться на сторінці БФ «Щаслива лапа» у Facebook - https://www.facebook.com/HappyPawFund/

День Європи в Україні


День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. Свято було встановлено в Україні «…враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію…» згідно з Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 р. № 339/2003. День Європи жителі України відзначають як день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.
А ми хочемо поділитися кількома фактами про Україну в Європі.
Отож, почнемо!

14.05.20

Історія, яку розповіла Жука


В  п‘ятницю, 15 травня о 19:00 художниця та авторка Грася Олійко порадує нас своїм твором.
«Історія, яку розповіла Жука» від Видавництво Старого Лева – дитяча книжка не про вигаданого персонажа, а історія про собачку, яку Грася прихистила.
Запрошуємо маленьких слухачів віком 3-7 років та їх батьків послухати про Жуку голосом автора.
Трансляція відбудеться на сторінці БФ «Щаслива лапа» у Facebook - https://www.facebook.com/HappyPawFund/

06.05.20

++Онлайн-заняття "Ми і тварини на карантині"


Благодійний фонд  «Щаслива лапа» пропонує вихованцям середніх та старших груп долучитись до інтерактивного онлайн заняття«Ми і тварини на карантині» 
Мета заняття: ознайомити дітей з правилами поведінки із домашніми собаками та котами; закріпити знання про особливості догляду за домашніми тваринами; поглибити знання дітей про особливості проявів емоцій у собак та котів; вправляти дітей у рахунку в межах 5; виховувати чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин.