19.05.22

Навички емоційної обізнаності дошкільнят

Емоції є найважливішим ланцюжком зв’язку дитини зі світом. Оскільки дитина віком від 3 до 6 років ще не вміє керувати емоціями, її активність часто забарвлена позитивними чи негативними переживаннями.
Дивіться коротке відео від UNICEF за посиланням, щоб дізнатися, як навчити дошкільнят самостійно розрізняти емоції та долати складні емоційні стани.

18.05.22

З Днем вишиванки!


Вітаємо Вас з Днем вишиванки!
Вишиванка – це наш генетичний код, а ще це стильно і красиво. Тож, закликаємо Вас одягати свої вишиванки, фотографуватися і ділитися світлинами у соціальних мережах.

Вишиванка рідна, ну хіба не диво?
В ній ходити модно, стильно і красиво.
Це митецький витвір, це краса і казка,
В ній душі наснага, материнська ласка.
Кольори сплелися в ній в узори й квіти,
Щоб були щасливі і сміялись діти.
А веселі люди від краси раділи 

14.05.22

#ЖивіПисьменники

Акція #ЖивіПисьменники — допомога батькам у нелегкій справі домашнього вчителювання. Це відеоролики про сучасних дитячих письменників.
Відео – це інтерв’ю із сучасними «живими» письменниками. Вони презентують всю Україну від Луганщини до Закарпаття, пропонують сучасні сюжети, розповідають цікаві факти про творчість, читання, ігри зі словами. До кожного відео є методичні матеріали – в них ви знайдете пропозиції вправ.

15 травня - Міжнародний день сім'ї

15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї. Це доволі "молоде" свято, традицій його відзначення поки що не склалося, тож пропонуємо Вам самим скласти свої сімейні традиції відзначення цього свята, наприклад,  переглянути добірку неймовірно милих фотографій, які ми підібрали спеціально для вас. 😉